2008. július 18., péntek

A nyaralás nálunk



Pénteken, az utolsó munkanapomon még dolgoztam. Sőt, egész héten hajrázva dolgoztam. Semmi időm nem volt a nyaralás előkészületeinek megtételére. Szombaton pakoltam, vásároltam, éjszaka hulla fáradtan indultunk :-) Ja, ami még említésreméltó, annyit vaciláltunk még szombaton is azon, hogy hova menjünk nyaralni, mint még soha. Mivel időm nem volt szervezni, bizonytalan volt a szabadságra-jövetelünk időpontja, így szombaton úgy csomagoltam, hogy megyünk ahova megyünk :-) Nagyon fontos befolyásoló tényező közreműködésével (Norbi lejárt útlevele) döntöttünk Horvátország mellett.

Az út nagyrészét a csajok végigaludták, ha épp nem aludtak, könyörögtek, hogy menjünk vissza Magyarországra :-) Természetesen a hazafelé vezető úton a visszafordulásért könyörögtek. :-)

Szerencsére nehézségek nélkül egy Tourist Office segitségével találtunk szállást, aztán irány a tenger. Minden nap megismételtük az előző napi tevékenységeinket, így felettébb programdúsan, s egyáltalán nem egyhangúan telt a nyaralás:-) :

- napozás
- pancsi, fürcsi
- ebéd
- jó nagy alvás
- séta a városban
- vacsi
- jó nagy alvás

Amit hiányzott vagy másképp csinálom, ha legközelebb nyaralni megyünk:

- egy utánfutó játékot mindenképp viszünk magunkkal
- egy bébiszittert alkalmazok csak az oda v. vissza útra a gyerekek szórakoztatására (talán egy stoppossal olcsóbban járok, majd még kikalkulálom:-) )
- hiába van a hotel 100 m-re a tengerparttól, ha egy utcán is keresztül kell vágni hozzá...lakókocsit fogunk bérelni, a tengertől max. 10 m-re, hogy ne kelljen naponta lecipelni a partra 1 csónakot 1db gumimatracot 2 strandtáska csupahasznos dolgot, 2 gyereket :-)
- a szótáramból törlök minden fellelhető összefüggést, ami a nyaralás és pihenés kapcsán felmerülhet, ugyanis ezek nem léteznek :-)