2008. december 26., péntek

Kis karácsony, nagy karácsony, kisült-e már a kalácsom? 2.

Mindenki menetrendszerint teljesítette a feladatát. Angyalok az éjszaka leple alatt meghozták a szépen feldíszített fát, majd a déli alvást követően Jézuska szépen, csendben besorakoztatta az ajándékokat a fa alá :-) Mindezek lelogisztikázásában azért mi is kellemesen elfáradtunk :-) Mintha gyorsított felvétel lett volna, úgy röpködtek az ajándékok csomagolópapírjai jobbra-balra. Egyszerűen képtelenek voltunk követni a csajokat kamerával és fényképezővel. Mérhetetlenül boldogok voltak, remélem a sosem lesz rosszabb karácsonyunk és kívánom, hogy hasonló öröme legyen minden gyermeknek a világon!






















2008. december 22., hétfő

Kis karácsony, nagy karácsony, kisült-e már a kalácsom?

Kiskuktáim mit sem változtak a tavalyi karácsonyi sütögetés óta, továbbra is legnagyobb erősségük a kóstolgatás. Díszítettük a méziket(mézessüti from Shrek), egy díszcukor a sütire, kettő díszcukor a pociba volt a jelszó :-) Gyúrtak kisbeiglit is. A gyurmaedzések meghozták eredményüket, csodaszép és csodafinom lett a végtermék:-)














Konstans volt az is, hogy a munka befejeztével, illetve, mikor már unalmassá vált és tele volt a poci a kostolgatással, anya fejezhette be egyedül és a romhalmazzá vált konyhát is egyedül takaríthatta :-)