2009. június 5., péntek

A négy csillag


Best Western Hotel Siófokon okozott némi fejtörést számunkra. Ugye az idei Pünkösd kicsit zimankósra sikeredett. A hotelben kénytelenek voltunk 15 fokot elviselni, mivel a hiába tekertük a fűtést az áhított 25 fokra csak a ventilláció indult be. A legkellemetlenebb a medencetérből ázottan-fázottan való feljövetel után volt, hisz akkor méginkább melegebbre vágytunk. A kaja jó volt, bár csak reggelis ellátás volt, ebédelni épp ott etttünk, ahol voltunk, vacsi pedig a szomszédos étteremben volt. Szóval 4 csillag felejtős, ide lehet csak toloncolva térünk vissza:-)

Változatosan töltöttük napjainkat. Nagyrészt kegyes volt velünk az időjárás, abból a szempontból, hogy eső csak éjszaka vagy kora délelőtt esett, így a nap nagy részét kirándulással tölthettük. Csajoknak nagyon bejött, amikor komppal átkerültünk Tihanyba és a balatonparti séták is nagyon tetszettek nekik. Kora este a wellnesrészben áztunk-úsztunk, aztán élveztük a zimankós estéket:-)

Ottartózkodásunk harmadnapján volt a szülinapom. Apa ügyesen előkészítette a csajokkal az ajándékokat. Készítettek két kis faládikát, melyekre óvodai jelüket ragasztották (gomba és szívecske). Apa nagyon kreatív volt, jobban örültem a ládikáknak, mint az egyéb ajándékoknak, mint a kozmetikumoknak.
Aztán a jó kis fűtetlenség megtette hatását, hétfőn már fájó torokkal ébredtem. Most így péntekre már kopp-kopp-kopp csak maradványtünetek vannak.