2010. április 1., csütörtök

5 évesek lettünk

"Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod
Másként kelt fel reggel a nap és másként járt a hold
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
És ajándékul fogadd el vidám kis dalunk.
Boldog, boldog, boldog születésnapot
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napot"

Csendült fel mácius 28-án két ízben is a jól ismert nóta a lányok nagy örömére. 3 óra környékén a Mc-iben kisbarátaik társaságában és 6 órakor családi körben a nagyiéknál. Este 10 órára értünk haza az örömtől, boldogságtól elfáradt kis öt évesekkel.
A szülinapra való készülédést már egy hónappal a nagy nap előtt megkezdtük. A Mc-ibe terveztem, hisz az egy gyerkőc számára mindig jó hely:-) Az 5 éves szülinap különleges ajándéka a fülbevaló volt, illetve lett volna. Már március elején feltettem a nagy kérdést: Ki szeretne szép fülbevalót? Tettem fel ezt a kérdést úgy, hogy egyik csajszinak sincs lyukasztva a füle:-) A válasz természetesen igen-igen volt. El is jutottunk március közepén a http://fulcimpalyukasztas.hu/ Tündéhez, akinek és egész családjának köszönhetően Dodót nem engedtük megfutamodni:-) Rebit viszont csak úgy lehetett volna fülbevalóra bírni, ha 6 ökör vontatja Tünde elé és tartja mozdulatlanul:-) Nem akartuk, hogy rossz élmény legyen így gondoltuk megpróbáljuk egy következő alkalommal. Megpróbáltuk, nem sikerült, az uccsó pillanatban mindig elfogyott a bátorsága:-)
Így Rebinek egyenlőre ékeszerdobozban pihennek a fülbevalók. Meg egyébként is közölte, hogy minek fülbevaló, Ő szép anélkül is:-)
Dorina igazán nagylányos lett a fülbevalóval.
Szóval igazi kihívás volt mindannyiunk számára ez a fülbelövetés:-)
Íme néhány kép a szülinaposokról:-)