2009. december 29., kedd

Az ötödik karácsonyunk együtt

Nagyon jól telt/telik az ünnep idén. Nem hulla fáradta kezdtünk bele, már jó előre készültem, novemberben elkezdtem vásárolgatni az ajcsikat. Leesett a hó is, így szánkózás is volt bőségesen.

Most is azt mondom, mint eddig minden karácsonykor: ennél rosszabb sose legyen!A válságra való tekintettel a rokonság felnőtt tagjai nagyrészt nem ajándékoztak egymásnak, csak a gyerekekre koncentrált a pénztárcánk. A csajok megkapták áhított beteg pónijukat, a lego belvill sorozatból megkaptak 2 részt, kaptak könyveket (anna, peti, gergő sorozat kezd teljessé válni), készségfejlesztő könyveket, furulyát, gitárt, társasjátékokat (micimackó, activity), aztán egy beszélő shrek is került a fa alá, barbie babákat pónimániájuk kielégítésére a beteg pónin túl 12 db pónit....Egy kicsit már unalmas a pónimánia, válthatnának már:-) vagy póniként élik napjaikat vagy pónival...nem is tudom melyik viccesebb...ha nyihogva térden vágtáznak, vagy a játékpónik vágtáznak nyihogva az étkezőasztalon körbe-körbe, időnként átugratva a gyertyás, üveg asztalidíszt:-)

Rebus ijesztett picit ránk azzal, hogy 24-én délelőtt az orvosi ügyeleten indítottunk, mert belázasodott. Szinte egész nap hűtőfürdőzött (lsd. alant a képen), mert közel 40 fokos láza volt. A kádban Dodó szolidaritott vele, apa pedig gyógyító húslevessel etette őket:-)

Íme az ünnepek képekben: