2008. november 23., vasárnap

Itt a karácsony

Az áruházak, bevásárlóközpontok parkolói - gazdasági válság ide vagy oda - tömve vannak. Hogy a pénztárhoz eljutók száma azonos-e a tavaly ilyenkori számmal azt nem tudom, de zsúfoltak az üzletek és még messze az uccsó roham...
Én kényelmesen, gazdaságosan az egykor atomtámadás esetére kifejlesztett Internet segitségével igyekszem a karácsonyi vásárlást elintézni. Legalábbis a felderítés, árösszehasonlítás szintjéig már eljutottam.
Pillanatnyilag a legnagyobb problémámat az okozza, hogy a lányok "tanuló" chou chou babát kapjanak vagy csak egy "egyszerű" síró, gőgicsélő, böfiző baby annabell babát. Vagy a tanuló baba lenne nekik túl egyszerű?? ne beszéljen még az a baba, csak maradjon gőgicsélő síró baba???
Apuci is kap vmi meglepkét www.meglepkek.hu de még nem tudom mit enged a pénztárcám. Aztán lehet, hogy be kell érnie egy hatalmas masnival átkötött raklap téglával :-)
Én is szeretnék ajándékot bontani, sőt elutazni megint picit...és egy évvel legalább öregebbnek lenni...
nah jó...meglégednék azzal, ha most egy nappal öregebb lennék, tudnám, hogy mit tanácsol a Fül-orr-gégész Rebi elhúzódó betegségével kapcsolatban, megússzuk-e a műtétet. A legnagyobb ajándék biztosan ez lenne!
ugye viszonyítás kérdése minden?