2009. augusztus 25., kedd

nyaralás

Már jó két hét eltelt de csak most jutok ide, hogy megosszam nyaralási élményeinket. Egyáltalán nincs segitségemre az eltelt idő, meg kell eröltetnem a memóriakártyám....
Azért is nehezebb az emlékezés, mert nem hagyott mély nyomot a közel egy hét nyaralás. Szokás szerint hirtelen döntöttük el, hogy megyünk. Pénteken reggel még az országrészben sem voltunk biztosak, egy valami volt biztos, hogy Magyarországon maradunk (a csajoknak júniusban lejárt az útlevele...a szabadságunk meg véges volt, hogy kivárjuk)

A Sárváron való elszállásolás és É-Nyugat-Magyarország bejárása volt a célunk. Megnéztük ezen országrész nevezetességeit, fürdőit, kalandparkját, várát sőt esküvőit is:-) nem vicc!:-) szombat délután Sárvár központjában elhelyezkedő templomban sorban esküvők voltak és a csajokat letaglózta a menyasszony és a vőlegény, földbe gyökerezett a lábuk és nem tudtam mozdítani őket a templom bejáratából:-)

A csajok nagyon élvezték és ez a legeslegeslegeslegesleglényegesebb!!
Nekem, ami tanulság, hogy legközelebb, ha tekergős nyaralást tervezek, megtervezem rendesebben, mert pld. a szállást csak reggelivel foglaltam, mondván úgyis tekergünk és találunk éttermet majd ebédre vacsira...igen ám, de a 3 ajánlott étterem közül 2-ben igen nagyot csalódtunk...plusz macera a csajokkal a szállástól messze autózni vacsizni...
Napra pontosan bekellett volna osztanom a programokat, mikor mit nézünk mit csinálunk...de mivel nem tervezett út volt, így jobb hijján előző este vettem elő a laptopot, hogy másnap mit csináljunk, hova érdemes menni...Pihenésre nem volt alkalmas ez az idő, viszont jó sok pénzbe került. Legközelebb okosabb leszek.

Amit viszont ajánlok, annak aki É-Ny-Magyarországra látogatna:
http://www.sarvarfurdo.hu/
http://www.hotel-viktoria.hu/
http://www.savariamuseum.hu/sarvar/hIntezmeny.php
http://www.sumegvar.hu/
http://bukfurdo.hu/hu/