2010. február 8., hétfő

Farsang az oviban

Szégyen ide, szégyen oda, iskolában technika órán jobban varrtam és aktívabban, mint manapság. Sőt kreativitásom csúcsát akkor éltem. Mára már a gombfelvarrás is megeröltető és azon tevékenységek egyike, melyeket minél távolabbi időbe kell tolni, tolni és tolni...ej ráérünk arra még.:-)


A lányok farsangi báljára idő és kézügyesség hiányában a ruhát készen vettük. Bár Norbi hurkapálcából gyártott egy egyedi dizájnal ellátott varázspálcát és én megcsináltam a lányok haját (konty), azonban ezen túlmenően nem sok kreativitás szorult a farsangba.


Lányok nagyon jól érezték magukat az új szerepkörben:-)

Avatar

Letaglózott, lehengerelt és magával ragadott. Hirtelen ezek a szavak jutnak eszembe, ha felidézem az avatar kapcsán keletkezett érzéseimet. Ez idáig az animációs filmek számomra a filmvilág egy nem elfogadott, idegen szegmensét jelentették. Idegen és elfogadhatatlan, befogadhatatlan volt számomra, hisz a színészmesterségtől oly idegen, rideg figurák alkottak főszerepeket.
Azonban az avatar "élővilága" és animációs világa oly finoman ötvözve, szimbiozisban alkottak egy csodavilágot, hogy feledtették velem az összes fenntartásomat, amelyek mindezidáig keletkeztek. És a hatás elérésében nagy szerepet játszott még a 3D is.
Megnézzük az Imax-ben is:-)